Noutăți

Vrei să cumperi trei rame și să achiți doar două? Noi îți oferim ocazia! Găsește ramele marcate cu stickerul GRATIS în saloanele molDeco și ți le facem CADOU IMEDIAT dacă procuri oricare alte două rame ce-ți plac, cu condiția să nu fie la un preț mai mic decît cea pe care ai ales-o.Valabil doar pentru ramele gata și pentru posterele înrămate. În limita stocului disponibil.

 

11 Aug, 2016

Salonul molDeco vă oferă o colecție proaspătă de rame de producție spaniolă. Realizate în lemn și finisate perfect în stil Provence, noua colecție cucerește prin simplitate și finețe. Noutatea absolută a acestei primăveri sunt cîteva modele inedite, vopsite policrom, pentru a răspunde celor mai pretențioase gusturi. Detalii despre colecția nouă găsiți aici

25 Mar, 2016

Ne place să facem surprize, tocmai de aceea am decis să vă delectăm cu o nouă colecție de rame, iar ceea ce s-a reținut mai mult în stocul nostru, este disponibil acum la doar JUMĂTATE DE PREȚ! Toamna aceasta la molDeco te asteaptă zeci de modele de rame din lemn și plastic pe care le poți comanda pentru lucrarea ta, cu o reducere nemaipomenită, dar și o mulțime de reproduceri clasice sau moderne, cu preț de - 50%! Promoția este valabilă până la epuizarea stocurilor. Detalii în saloanele molDeco pe bd. Moscova 14/1 și pe str. Bănulescu-Bodoni, 57.

1 Oct, 2015

Art-salon molDeco prezintă o nouă colecție de rame din lemn produse în Italia și Spania.

Colecția cuprinde modele din ultimele tendințe ale designului de interior, combinînd cu succes tradiția, inovația și pasiunea pentru autenticitate.

6 Iun, 2015

În urma vizitării expoziției specializate pentru producătorii de rame, FAMAART 2015, care a avut loc la Bologna, Italia, salonul molDeco vă oferă cele mai noi colecții de rame din lemn și plastic.

Cu această ocazie avem și lichidări de stocuri mai vechi, cu reducere de -50%!

Urmăriți detalii în saloanele noastre.

24 Mar, 2015

Art-salon molDeco prezintă o colecție nouă de rame ovale și rotunde. Este o selecție de peste 100 de rame hand made, realizate în Italia, în culori diferite: aur, argint, alb patinat, verde sau roz pastelat.

Dimensiunile variază între 13x18 cm și 60x80 cm. 

Mai multe detalii aici:

http://moldeco.md/ro/frame-category/oval-and-round-frames

 

21 Feb, 2015

Pentru a răspunde celor mai neobisnuite cerinţe, art-salon molDeco dispune acum de un utilaj performant care ne oferă posibilitatea să realizăm orice forme de passepartout! Pe lîngă dreptunghiuri şi ovaluri, putem tăia ferestre  de diverse forme, litere, logouri. De asemenea, avem posibilitatea de a imprima pe passepartout  orice linie sau desen prin ştanţare. Detalii aici http://moldeco.md/ro/retail-category/passepartout

10 Sep, 2014

Art-salon molDeco vă prezintă o nouă colecție de rame produse în Italia și Spania. Aurii, cu ornamene clasice, în stil Provence sau mai moderne, toate sunt disponibile pentru orice dimensiune.  În plus, oferim și o alternativă mai ieftină clientilor cu un buget mai modest – ramele din plastic, cu texturi și forme apropiate de cele naturale.

Detalii aici:

http://moldeco.md/ro/frame-category/wooden-frames

27 Aug, 2014

16.06.2014

Art-salon molDeco vă prezintă o colecție nouă de rame din plastic. De această dată am ales pentru Dvs. o ofertă la prețuri atractive din rame de diferte nuanțe și lățimi.

Datorită noului stoc avem și PREȚURI MAI MICI pentru unele din modelele vechi din colecțiile noastre!

Detalii aici: http://moldeco.md/ro/products/rame-din-plastic

 

 16 Iun, 2014