Despre noi

Art-salon molDeco a fost înfiinţat în anul 2004, fiind o companie privată specializată  în domeniul serviciilor de înrămare a operelor de artă plastică.

Din dorinţa de a fi cît mai aproape de clienţii nostri, am depus toată energia și pasiunea pentru a crea  o echipă de profesioniști care să poată oferi cele mai calitative servicii și materiale pentru înrămarea lucrărilor de pictură, fotografie, batic, broderie etc.

Actualmente compania noastră colaborează cu producători europeni de profile  pentru rame, ceea ce ne permite să propunem  produse competitive şi moderne la cele mai mici preţuri. Colecţia noastră de rame cuprinde peste 1000 modele de profile de producţie italiană și spaniolă, din lemn, plastic și aluminiu,  şi peste 200 de nuanţe de carton decorativ (passepartout).

Asortimentul nostru poate satisface cele mai rafinate gusturi, încadrînd perfect o lucrare originală de mare valoare sau o reproducere după capodoperele lumii. Utilajul nostru este  produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor.

În anul 2014, salonul molDeco a obținut titlul de Înrămător Recomandat de Asociația Artelor Frumoase din Marea Britanie, în urma unui examen riguros care a avut loc la Londra.   Astfel, salonul molDeco este unicul atelier de rame din Republica Moldova, recunoscut internațional drept Commended Framer by Fine Art Trade Guild.

Dincolo de rame, în salonul nostru veţi găsi de asemenea numeroase cadouri originale, obiecte de decor, lucrări de autor, icoane, ceramică,  bijuterii și ilustrate lucrate manual, precum şi reproduceri de artă clasice sau moderne pentru decorul casei sau biroului Dumneavoastră.

Printre  clienţii noștri permanenţi se numară pictori, designeri, arhitecți și fotografi cu renume,  precum și Fondul Monetar Internaţional, Ministerul Culturii, Curtea Constituțională, Muzeul Național de Artă din Moldova, Primăria Chișinău,  Centrul Diagnostic German, Jurnal TV, Reprezentanța Gedeon Richter în Moldova,  Federaţia Moldovei de Fotbal, Ambasadele României, Ungariei, SUA în Moldova, Vinăriile ”Purcari”și ”Et Cetera”, restaurantele ”PaniPit”, ”ZEN”, "Propaganda”, "La Sarkis”,  “Fortus”, "BERD's design hotel ", "Royal Park" , "Andy"s Pizza", "Miadora", saloanele de frumusețe ”Mes Amis”, ”FeminimDom”, revistele DAS și VIP-Magazin, ziarul Național Timpul şi mulţi alţii, cărora le mulţumim pentru colaborare şi fidelitate.

Detalii VIDEO aici: http://www.youtube.com/watch?v=0yp-77mG_ZA